You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Σπίτι > portalONE > Τι δυνατότητες έχω από την επιλογή ‘Κατηγορίες’ του μενού ‘Η εταιρεία μου’;
Τι δυνατότητες έχω από την επιλογή ‘Κατηγορίες’ του μενού ‘Η εταιρεία μου’;
print icon

Στην επιλογή ‘Κατηγορίες’ εμφανίζεται η κατηγοριοποίηση που έχει ήδη γίνει για το νομικό πρόσωπο ή τον επιτηδευματία. Για τους ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα, δεν υποστηρίζεται.

Εμφανίζεται η κατηγοριοποίηση κατά το πρότυπο CPV που είναι υποχρεωτική και ενδεχομένως κατά το πρότυπο Προμήθειες Νοσοκομείων που είναι προαιρετική. Αν συνεργάζεστε με Ελληνικά νοσοκομεία, φροντίστε να κατηγοριοποιηθείτε και σε αυτό το πρότυπο διότι χρησιμοποιείται για την πρόσκληση προμηθευτών.

 

Αν είστε απλός χρήστης, έχετε μόνο τη δυνατότητα επισκόπησης της κατηγοριοποίησης.

Αν είστε ο Υπεύθυνος εταιρικού λογαριασμού έχετε τη δυνατότητα επισκόπησης και επεξεργασίας των κατηγοριών, από το κουμπί Επεξεργασία κατηγοριών.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατηγοριοποίηση μπορείτε να βρείτε εδώ: Πώς μπορώ να κατηγοριοποιήσω την εταιρεία μου σύμφωνα με τις εμπορικές δραστηριότητές της;

Σημαντική σημείωση: Αν δεν εμφανίζεται κάποιο αίτημα στην εφαρμογή sourceONE λόγω του ότι δεν είχατε επιλεγμένη την κατηγορία που όρισε στο αίτημα ο δημιουργός του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του για να σας προσκαλέσει. Η προσθήκη μετέπειτα της συγκεκριμένης κατηγορίας δεν θα σας δώσει πρόσβαση άμεσα στο συγκεκριμένα αίτημα. Θα σας εξασφαλίσει όμως την πρόσκληση σε μελλοντικά αιτήματα που θα έχουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.

ανατροφοδότηση
0 από το 0 βρήκε αυτό το βοήθημα

μεταβείτε στο επάνω εικονίδιο