You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close

Εκκαθάριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης από Google Chrome (Έκδοση 100.0.4896.60)

Αφορά την πρόσβαση στις εφαρμογές:

  • auctionONE
  • sourceONE
  • tradeONE (SOM)
  • AISA II

Ενδέχεται προσπαθώντας να συνδεθείτε στη σελίδα https://www.marketsite.gr, να λαμβάνετε το μήνυμα λάθους ‘Λάθος Κωδικός χρήστη ή Κωδικός εισόδου'. Ο πιο πιθανός λόγος εμφάνισης του μηνύματος είναι η εισαγωγή λανθασμένων στοιχείων πρόσβασης.

Αν έχετε επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία που εισάγετε είναι σωστά, τότε από τους πιο συχνούς λόγους εμφάνισης του μηνύματος είναι ότι έχει ακολουθήσει αλλαγή του κωδικού εισόδου και δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα αποθηκευμένα στοιχεία του φυλλομετρητή. Σημειώστε επίσης ότι αν προσπαθείτε να συνδεθείτε με τον κωδικό χρήστη που είχατε παραλάβει αρχικά στο email σας, ενδέχεται μεταγενέστερα να έχετε αλλάξει τον κωδικό σας ή το e-mail σας.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες φορές, ακόμα και αν ο χρήστης γνωρίζει τους σωστούς κωδικούς, σβήσει τους αποθηκευμένους κωδικούς από τη σελίδα και εισάγει τους νέους, συνεχίζει να λαμβάνει το ίδιο μήνυμα.

Σε αυτή την περίπτωση για να μπορέσετε να συνδεθείτε, θα πρέπει να διαγράψετε την αποθηκευμένη σύνδεση από το φυλλομετρητή (browser), ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στο άρθρο είναι στην Ελληνική γλώσσα. Παρ' όλα αυτά στο κείμενο θα βρείτε και τις αντίστοιχες επιλογές στην Αγγλική γλώσσα.

Κάντε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία του φυλλομετρητή, όπως δείχνει το βελάκι στην παρακάτω εικόνα, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού (Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome).

  • Κάντε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία του φυλλομετρητή, όπως δείχνει το βελάκι στην παρακάτω εικόνα, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού (Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome).

  • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις (Settings).

 

  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματη Συμπλήρωση (Autofill)', έπειτα στην επιλογή Κωδ. πρόσβασης (Passwords), και πατήστε το βελάκι που υπάρχει στα δεξιά.

  • Στην επόμενη οθόνη που θα εμφανιστεί, πηγαίνετε στον ιστότοπο της σύνδεσης marketsite.gr προκειμένου να διαγράψετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης (ή κάποια άλλη σύνδεση που επιθυμείτε να διαγράψετε). Στα δεξιά επιλέγετε 'Περισσότερες ενέργειες (More actions)'

  • Πατήστε το κουμπί 'Κατάργηση (Remove)'. Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τη σύνδεση και από το πεδίο 'Αναζήτηση κωδικών πρόσβασης (Search passwords)'.

 

  • Θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης.
  • Κλείστε το browser και μπείτε ξανά στη σελίδα https://www.marketsite.gr για να επιβεβαιώσετε ότι οι κωδικοί σας δεν είναι πλέον αποθηκευμένοι.

 

  • 198
  • 01-Jul-2022
  • 242 Views