You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Σπίτι > portalONE > Εκκαθάριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης από Mozilla Firefox (Έκδοση 98.0.2)
Εκκαθάριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης από Mozilla Firefox (Έκδοση 98.0.2)
print icon

Αφορά την πρόσβαση στις εφαρμογές:

  • auctionONE
  • sourceONE
  • tradeONE (SOM)
  • AISA II

Ενδέχεται προσπαθώντας να συνδεθείτε στη σελίδα https://www.marketsite.gr, να λαμβάνετε το μήνυμα λάθους ‘Λάθος Κωδικός χρήστη ή Κωδικός εισόδου'. Ο πιο πιθανός λόγος εμφάνισης του μηνύματος είναι η εισαγωγή λανθασμένων στοιχείων πρόσβασης. 

Αν έχετε επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία που εισάγετε είναι σωστά, τότε από τους πιο συχνούς λόγους εμφάνισης του μηνύματος είναι ότι έχει ακολουθήσει αλλαγή του κωδικού εισόδου και δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα αποθηκευμένα στοιχεία του φυλλομετρητή. Σημειώστε επίσης ότι αν προσπαθείτε να συνδεθείτε με τον κωδικό χρήστη που είχατε παραλάβει αρχικά στο e-mail σας, ενδέχεται μεταγενέστερα να έχετε αλλάξει τον κωδικό σας ή το e-mail σας.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες φορές, ακόμα και αν ο χρήστης γνωρίζει τους σωστούς κωδικούς, σβήσει τους αποθηκευμένους κωδικούς από τη σελίδα και εισάγει τους νέους, συνεχίζει να λαμβάνει το ίδιο μήνυμα.

Σε αυτή την περίπτωση για να μπορέσετε να συνδεθείτε, θα πρέπει να διαγράψετε την αποθηκευμένη σύνδεση από το φυλλομετρητή (browser), ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στο άρθρο είναι στην Ελληνική γλώσσα. Παρ' όλα αυτά στο κείμενο θα βρείτε και τις αντίστοιχες επιλογές στην Αγγλική γλώσσα.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία του φυλλομετρητή, όπως δείχνει το βελάκι στην παρακάτω εικόνα, για να εμφανιστούν οι επιλογές του μενού (Open menu).

  • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις (Settings).

  • Κάντε κλικ στην επιλογή 'Απόρρητο & Ασφάλεια (Privacy & Security)' και έπειτα στο τμήμα 'Συνδέσεις & κωδικοί πρόσβασης (Logins and Passwords)', επιλέξτε το κουμπί 'Αποθηκευμένες συνδέσεις… (Saved Logins..)',

  • Στην επόμενη οθόνη που θα εμφανιστεί, επιλέγετε στα αριστερά τη σύνδεση 'marketsite.gr' προκειμένου να διαγράψετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης (ή κάποια άλλη σύνδεση που επιθυμείτε να διαγράψετε) και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί 'Αφαίρεση (Remove)'. Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τη σύνδεση και από το πεδίο 'Αναζήτηση συνδέσεων (Search Logins)'.

  • Θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης (ακολουθούν εικόνες με το μήνυμα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά). Πατήστε το κουμπί 'Αφαίρεση (Remove)'.

  • Κλείστε το browser και μπείτε ξανά στη σελίδα https://www.marketsite.gr για να επιβεβαιώσετε ότι οι κωδικοί σας δεν είναι πλέον αποθηκευμένοι.
ανατροφοδότηση
0 από το 0 βρήκε αυτό το βοήθημα

μεταβείτε στο επάνω εικονίδιο